Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Informatie seizoenkaart

Op deze pagina vind je meer informatie over (verlenging van) de seizoenkaarten voor het seizoen 2024-2025.

Verleng nu

Wie komen  er in aanmerking voor een seizoenkaart voor 2024-2025?
Alle supporters die nu al een seizoenkaart hebben, komen in aanmerking voor een seizoenkaart 2024-2025. Zij kunnen hun seizoenkaart verlengen en daarbij hun eigen plaats behouden of een andere plaats kiezen. 

Afhankelijk van het aantal seizoenkaarthouders dat verlengt, wordt het aantal beschikbare seizoenkaarten vastgesteld voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes. Ook wordt dan duidelijk of en hoeveel seizoenkaarten huidige seizoenkaarthouders kunnen bijkopen. Leden van Het Legioen, Kameraadjes en huidige seizoenkaarthouders worden later geïnformeerd over eventuele extra beschikbaarheid van seizoenkaarten.

Wanneer kunnen huidige seizoenkaarthouders verlengen?

  • Verlengen en verplaatsen voor seizoenkaarthouders
    Dinsdag 30 april 2024 10:00 uur t/m donderdag 23 mei 2024 23:59 uur    
    Tijdens bovenstaande periode is jouw eigen stoel exclusief gereserveerd voor jou. Je kunt je seizoenkaart verlengen met behoud van je eigen stoel. Maar je kunt ook verplaatsen binnen hetzelfde vak óf verhuizen naar een ander vak. Wanneer je besluit om te verplaatsen, komt jouw oude stoel direct beschikbaar voor andere seizoenkaarthouders die willen verplaatsen.
  • Keuze nieuwe stoel voor seizoenkaarthouders 
    Zaterdag  25 mei 09:00 uur t/m maandag 27 mei 23:59 uur  
    In deze fase vervalt jouw exclusieve stoelreservering. Alle seizoenkaarthouders die nog niet hebben verlengd, kunnen nu een (andere) nieuwe stoel uitzoeken, dus ook jouw stoel. De verwachting is dat er meer stoelen beschikbaar komen, omdat de reservering van de eigen stoel is vervallen. Het is aan jou om de afweging te maken om a) je eigen stoel (tijdens de eerste periode) te verlengen, b) te verplaatsen óf c) te wachten totdat er stoelreserveringen zijn vervallen, omdat andere seizoenkaarthouders hun stoel niet verlengd hebben.

Waar heb je recht op met de seizoenkaart 2024-2025?

  • Toegang tot:
    • alle thuiswedstrijden in de Eredivisie, inclusief eventuele play-offs;
    • de traditionele openingswedstrijd van het seizoen (let op: hier moet je waarschijnlijk een gratis ticket voor claimen);
    • de eerste thuiswedstrijd in de TOTO KNVB Beker (tot de 1/8 finale, indien van toepassing).
  • Voorrang op de kaartverkoop voor wedstrijden waar de seizoenkaart geen toegang tot geeft.
  • Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot en met 14 jaar: gratis lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes).
  • 15% korting op de aankoop van artikelen in de (online) Feyenoord Fanshop.
  • 50% korting op een lidmaatschap voor Feyenoord ONE.

Wat zijn de prijzen van de seizoenkaarten voor seizoen 2024-2025?
De prijzen van de seizoenkaarten voor seizoen 2024-2025 zijn gestegen ten opzichte van seizoen 2023-2024. We indexeren de prijzen met 3%, een percentage dat onder meer is gebaseerd op de landelijke inflatie. Daarnaast vereenvoudigen we de prijzen, waardoor er in totaal minder standaard prijscategorieën zijn. Door deze vereenvoudiging kan jouw prijs procentueel meer of minder gestegen zijn dan de prijs van andere vakken. Bekijk hier de prijzen van de seizoenkaarten voor seizoen 2024-2025.

Wijziging gezinsvakken F en H
De vakken F en H zijn vanaf seizoen 2024-2025 geen gezinsvakken meer. Feyenoord kiest hiervoor, omdat deze vakken onder het (Europese) bezoekersvak liggen. Daarom vinden we deze vakken minder geschikt als gezinsvak. Heb je een seizoenkaart op vak F of H? Dan kun je verplaatsen naar een ander gezinsvak (CC, DD, OO, PP). Hier is voldoende ruimte. Wil je op vak F of H blijven? Dan gelden in 2024-2025 voor kinderen en jongeren de normale jeugd tarieven (en dus niet meer de gereduceerde tarieven voor gezinsvakken).

Betaal vanaf nu met Knaken Settle
Vanaf seizoen 2024-2025 maakt Feyenoord als eerste voetbalclub in Nederland gebruik van een nieuwe en vooruitstrevende betaalmethode: Settle van Knaken. Deze innovatieve betaalmethode stelt supporters in staat om de verlenging van een seizoenkaart met cryptovaluta of gewoon met euro's te betalen. Krijg nu ook €10,- cashback bij jouw verlenging. Klik op deze link voor meer informatie.

Vragen?
Heb je nog vragen of opmerkingen over (verlenging van) de seizoenkaarten voor seizoen 2024-2025? Bekijk de FAQ over de seizoenkaart 2024-2025, de veelgestelde servicevragen of neem telefonisch contact op met Feyenoord Service & Tickets via 0900-1908. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Je kunt ons ook een WhatsApp-bericht sturen via 06-1907 1908 of je vraag stellen via X: @VraagFeyenoord.

 

Verleng nu