Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Wie komen in aanmerking voor een seizoenkaart?
Alle supporters die tijdens het seizoen 2023-2024 een seizoenkaart hebben, komen in aanmerking voor een seizoenkaart 2024-2025. Zij kunnen hun seizoenkaart verlengen en daarbij hun eigen plaats behouden of een andere plaats kiezen.

Waarom en hoe zijn de prijzen verhoogd?
We indexeren de prijzen met 3%, een percentage dat onder meer is gebaseerd op de landelijke inflatie. Daarnaast vereenvoudigen we de prijzen, waardoor er in totaal minder standaard prijscategorieën zijn. Door deze vereenvoudiging kan jouw prijs procentueel meer of minder gestegen zijn dan de prijs van andere vakken.

Ik ben Junior Kameraadje of lid van Het Legioen, kom ik in aanmerking voor een seizoenkaart?
Afhankelijk van het aantal seizoenkaarthouders dat verlengt, wordt het aantal beschikbare seizoenkaarten vastgesteld voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes worden later geïnformeerd over eventuele extra beschikbaarheid van seizoenkaarten.

Waarom krijg ik niet meer standaard een hardcopy seizoenkaart?
Feyenoord gaat met de tijd mee. Om die reden zijn we vorig jaar gestart met de mobile seizoenkaart. De mobile seizoenkaart is eenvoudig beschikbaar in de officiële Feyenoord App. Voor wie zeer gehecht is aan een hardcopy seizoenkaart is deze nog altijd verkrijgbaar voor € 9,95 en kan gebruikt worden bij de toegangspoorten.

Kan ik een seizoenkaart overnemen van een ander?
Het overnemen van een seizoenkaart van een huidige seizoenkaarthouder kan snel en gemakkelijk bij de verlenging van jouw seizoenkaart in de Online Ticketshop. De huidige seizoenkaarthouder verlengt zelf de seizoenkaart en bij de stap 'Winkelwagen' kun je vervolgens de seizoenkaart aan een andere supporter koppelen door de knop 'Maak een nieuwe kameraad aan' te gebruiken. Vul al je gegevens in en koppel deze daarna aan de juiste seizoenkaart. Prijsverschillen op basis van leeftijd worden daarna automatisch berekend.

De huidige seizoenkaarthouder blijft wel verantwoordelijk voor de betaling. Dit kan direct (via bijvoorbeeld iDEAL) tijdens het verlengen of middels een automatische incasso. De nieuwe seizoenkaarthouder krijgt automatisch op een later moment nog een e-mail om zich te identificeren.